Trofee si Premii
    "Leonte & CO este specializata in domeniul trofeelor, obiectelor pentru premieri, articole promotionale. Serviciile rapide de personalizari, precum si o activitate de import, bine structurate si organizate, fac din compania noastra un lider pe acest domeniu de activitate ..."
    
 

Termeni si conditii de utilizareAcesta este site-ul firmei Leonte&Comp

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate Leonte&Comp

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:

Explorarea continutului;

Reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;

Copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;

Inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cānd legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web Leonte&Comp);

Persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Reguli de confidentialitate

Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul Leonte&Comp numai in scopuri informative. Leonte&Comp isi rezerva dreptul de a modifica atāt continutul, cāt si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal - Leonte&Comp, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Leonte&Comp, da dreptul unilateral si neechivoc ca Leonte&Comp sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Leonte&Comp va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

Leonte&Comp nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai

Leonte&Comp solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai.

Leonte&Comp poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Orice persoana care viziteaza site-ul Leonte&Comp si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

Prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Leonte&Comp in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;

Solutionarea de catre Leonte&Comp a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina "Contactati-ne" din site); alte activitati intreprinse de Leonte&Comp si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul Leonte&Comp cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.


Limba Romana      English Language
 
  09/11/2016 - Metoda noua de personalizare: SUBLIMARE
www.leonte.ro


  19/10/2016 - Plachete noi! Verifica-le preturile pe www.plachete.ro.
www.leonte.ro


  19/09/2016 - Produse noi la categoria TROFEE din METAL
www.leonte.ro


  30/08/2016 - Trofeul SO6217, special pentru amatorii de fotbal!
www.leonte.ro


  14/03/2016 - Cocardele noastre, intr-o noua prezentare!
www.leonte.ro


  03/09/2014 - Trofee microfon pentru melomani :)
www.leonte.ro


  11/03/2014 - SEDIUL NOU
www.leonte.ro