• Bine ati venit la Leonte & Comp – Trofee si Premii

Partenerii noștri importanți din acest domeniu sunt cei din advertising, producția publicitară, marketing și media pentru competițiile sportive interne sau internaționale.

partenerii noștri importanți din acest domeniu sunt cei din advertising, producția publicitară, marketing și media pentru competițiile sportive interne sau internaționale.

Partenerii noștri importanți din acest domeniu sunt cei din advertising, producția publicitară, marketing și media pentru competițiile sportive interne sau internaționale. Aceștia vor avea condiții speciale deoarece noi vindem peste 500.000 medalii cu panglică de medalii și personalizare, peste 100.000 cupe cu personalizare, peste 100.000 plachete metalice cu personalizare și plachete de lemn sau pluș și alte produse speciale ( steaguri, fanioane, diplome, eșarfe, cocarde mari, trofee de sticlă, cristal, metal și stiplex). Pentru contactarea planificată a competițiilor din calendarul anual avem timp de rezultate excelente. Rămânem îndrăgostiți de colaborarea acestei firme care asigură tot ce trebuie și care primesc de la noi Trofee și Premii !

WhatsApp