• Bine ati venit la Leonte & Comp – Trofee si Premii

Despre noi

sediu-leonte&comp

Leonte & Comp este specializata in domeniul trofeelor, obiectelor pentru premieri, articole promotionale. Serviciile rapide de personalizari, precum si o activitate de import, bine structurate si organizate, fac din compania noastra un lider pe acest domeniu de activitate.

Activitatea a inceput in 1992 prin exportul de produse catre S.U.A. si tarile europene. Principala grupa de export a fost grupa panglicilor de medalii, la care s-au adaugat in timp snururile de medalii, ecusoanele, cocardele si apoi panglicile imprimate, dar si cutiile din plus si fanioanele nepersonalizate. De la bun inceput am lucrat cu cei mai mari distribuitori de trofee si premii, asamblate sau in componente. Incepand cu 1994 ei ne-au sugerat sa preluam activitatea de distributie de trofee si premii in Romania.

Coordonatele activitatii de distributie au fost de la inceput: calitatea ridicata a produselor, prezentarea si distribuirea noutatilor de pe piata mondiala, preturi rezonabile, dar si ambitia de a onora cererile tuturor clientilor chiar si cu sacrificii de pret.

Din anul 2000 am decis ca pe langa produse sa promovam si servicii. Am inceput cu serviciile de personalizare, respectiv gravura mecanica computerizata, continuata apoi de personalizare prin sablare si termotransfer, am demarat serviciile de asistenta si consultanta la alegerea produselor si am continuat cu serviciile de conceptie si realizare de trofee unicat sau serie limitata. Mai nou, sublimarea a devenit una dintre metodele noastre de personalizare cele mai calitative.

Astfel in prezent, imbinam perfect distributia de trofee si premii in Romania , serviciile aferente si exportul productiei interne. Speram ca in curand sa trecem la distributia in Europa de trofee si premii personalizate de noi. Leonte & Comp este un partener solid in Trofee si Premii cu peste 25 de ani vechime.

Aria noastra de parteneri cuprinde nume foarte importante din lumea sportiva a Romaniei, dar si din nume importante din firmele de media care se ocupa de conectarea marilor branduri cu sportul. Leonte & Comp este un partener international si pentru exportul de Trofee si Premii recunoscut de cele mai mari firme din Europa si SUA, participant activ la marile targuri si competitii.

 

Pain is only temporary, but victory is forever!

sediu-leonte&comp
WhatsApp