• Bine ati venit la Leonte & Comp – Trofee si Premii

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

1. INFORMATII DESPRE SITE-URILE LEONTE & COMP

Site-ul web https://www.leonte.ro este administrate de S.C. LEONTE & COMP IMPORT EXPORT SRL cu sediul social in Bucuresti, Sos. Straulesti Nr. 87A, Sector 1, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti J40/12300/1992, CUI RO 1564113, capital social subscris si varsat de 200 lei.

 

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-urilor Leonte & Comp reprezinta o acceptare din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-urilor pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, va solicitam sa nu utilizati site-urile noastre de internet. Leonte & Comp isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.

 

3. DREPTURILE DE AUTOR

Informatiile publicate pe site-urile noastre apartin Leonte & Comp, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul dat in prealabil de reprezentantul legal al societatii Leonte & Comp Import Export SRL. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de email [email protected].

 

4. INCHEIEREA CONTRACTULUI

Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-urile noastre, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea Leonte & Comp Import Export SRL - administrator -, respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc, dupa consultarea cu clientul/cumparatorul. Ofertele si preturile afisate pe site-urile noastre sunt valabile maxim 10 zile. Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site-uri nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

 

5. LIMITARE RASPUNDERE

Site-urile noastre, precum si orice software utilizat in cadrul acestora sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea Termenilor. Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-urilor noastre, in tot sau in parte.

 

6. ANULARE COMANDA

Site-urile Leonte & Comp nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Leonte & Comp isi rezerva dreptul de a modifica sau a anula comanda respectiva, cu o notificare prealabila, dupa consultarea cu clientul/cumparatorul. Leonte & Comp Import Export SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau a anula comanda, dupa o consultare cu clientul/cumparatorul, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
- preturile afisate pe site-uri sunt rezultatul unei erori materiale;
- produsul/produsele comandat/e nu se mai afla pe stoc;
- informatii insuficiente sau incorecte pentru personalizare;
- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site-uri sunt incomplete si/sau incorecte.

 

7. LIVRARE SI MODALITATI DE PLATA

Toate comenzile fara personalizare si cu plata in numerar (ramburs) se livreaza in 24 sau 48 (pentru unele produse - vezi site) de ore. Produsele care contin personalizare se livreaza in 3-5 zile lucratoare in functie de gradul de incarcare a masinilor de personalizare. Comenzile care nu se platesc prin numerar (ramburs) se livreaza dupa primirea copiei platii (banca sau trezorerie). Pentru comenzi mai mici de 500 de lei, plata se va face in numerar. Plata se face ramburs, la primirea/ridicarea comenzii. Costul transportului prin curier este suportat de catre furnizor in cazul in care valoarea comenzii este mai mare de 700 de lei. In cazul in care nu puteti utiliza formularul de comanda, transmiteti comanda pe e-mail ([email protected]) sau folositi faxul (021 232 3929). Trebuie doar sa specificati aceleasi date cerute in formular. LIVRAREA se face in 24 sau 48 (pentru unele produse - vezi site) de ore prin Fan Courier. Comenzile venite pana la ora 14.00 vor ajunge la destinatie a doua zi la ora pranzului, in functie de curier, orice intarziere fiind doar din vina acestuia. Comenzile venite dupa ora 14.00 vor fi pregatite a doua zi si vor ajunge la destinatie in ziua urmatoare pregatirii comenzii. Comenzile de vineri (dupa ora 14.00), sambata si duminica vor fi livrate luni si vor ajunge la dumneavoastra in cursul zilei de marti. Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 1 zi si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (personalizare, modalitate de plata, termen de livrare).

 

8. EXPEDIERE

Produsele se livreaza ambalate corespunzator in cutie sau plic, avand specificatia "FRAGIL" pe toate partile coletului. La orice tip de comanda, lipsa unui produs din colet, dar care apare pe factura emisa, trebuie anuntata in maxim 48 de ore (zi lucratoare) de la primirea coletului! Orice sesizare referitoare la integritatea unei expeditii (colet deteriorat, deformat, dezlipit sau alte suspiciuni) se face in momentul livrarii, de fata cu angajatul firmei de curierat (in cazul nostru, Fan Courier) care face livrarea si se constata intr-un proces verbal. Absenta procesului verbal absolva atat firma de curierat (Fan Courier), cat si firma noastra (Leonte & Comp) de orice raspundere asupra eventualelor probleme de livrare sau de integritate a produselor constatate ulterior.

 

9. LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului S.C. Leonte & Comp Import Export S.R.L., respectiv Judecatoria Sector 1 Bucuresti.

WhatsApp